keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Maistiaisia KakkuKatri leipomoltaKakkuKatrin leipomo on ollut nyt toiminnassa hetken aikaa. Ja päivistä on pikkuhiljaa tullut mukavan vilkkaita. Kakkuja putahtelee uunista paljon loppuviikkoisin, mutta lisäksi päivittäin leivotaan aina pullaa ja muita vaihtuvia leivonnaisia. Jos haluat jotain tiettyä tuotetta niin tilaus kannattaa tehdä ajoissa varmistaakseen saatavuus.

Red Velvet cupcakeista ja kakusta on tullut myös suosittu, näitä herkkuja saa sekä mini koossa että normi koossa ja kakkuna. 


Rocky Road vaikutteinen cupcake on taatusti nopea apu makean nälkään. Devil's food cupcake on saanut sisäänsä kinuskisattumia makean vaniljainen kuorrute on koristeltu suolapähkinöillä, vaahtokarkeilla, suklaa-ja kinuskiraidoilla.
Limemarenkipiiraat olivat hitti. Kotiin sain pelastettua muutaman kappaleen ja lapset voisivat kuulemma elää näillä :)


Leipomo toimii Tapiolassa osoitteessa Mäntyviita 6. Tuotteita myydään samassa osoitteessa Taavin koti ja kahvilassa. Pullaa on myynnissä päivittäin ja muita päivittäin vaihtuvia leivonnaisia. Suurin osa tuotteista myydään kuitenkin edelleen tilausten mukaan, joten kannattaa soittaa tai laittaa sähköpostia varmistaakseen tuotteiden saatavuus.

4 Comments: