Info


KakkuKatri blogi on perustettu alunperin jo vuonna 2008 omaksi "reseptivihkoksi", mutta siitä alkoikin huima matka, joka on kuljettanut minut moniin ihaniin tapahtumiin tämän yli 15 vuoden aikana.

Tänä aikana olen pyörittänyt välillä omaa kakkuleipomoa, pitänyt lukemattomia kakku- ja leivontakursseja, ja saanut tehdä sisältöyhteistyötä monen yrityksen kanssa, niin täällä blogissa kuin somekanavissakin.
Sisällöntuotanto on kulkenut mukana läpi koko KakkuKatrin olemassaolon ajan ja nykyään KakkuKatrin Instagramissa löytyy myös muuta kuin leivontasisältöä.

Tänä päivänä KakkuKatri keskittyy pääasiassa sisällöntuotantoon omassa somessa ja taas täällä blogissakin sekä yhteistyökumppaneiden tarpeisiin.

Nautin hyvästä ruuasta, herkullisesta leivoksesta, kauniista maisemasta, lasillisesta hyvää viiniä, ulkoilusta, liikunnasta, matkustamisesta ja kaikesta kauniista mikä lämmittää mieltä. Jaan mielelläni seuraajilleni vinkkejä, reseptejä ja hyviä tuotteita, jotka itse koen tarpeelliseksi, hyväksi tai vaikka vaan mieltä piristäväksi.

Ota rohkeasti yhteyttä jos yhteistyö kiinnostaa :

Katri Ratia-Mattinen
kakkukatri @ gmail.com5 Comments:

 1. Teetkö tilauksesta kakkuja esim ylioppilasjuhliin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitatko sähköpostia osoitteeseen kakkukatri@gmail.com :D

   Poista
 2. Minkä ikäisenä aloitit "kakku harrastuksen"?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katri. Kakkusi Leijonaemoille oli kaunis ja hyvän makuinen.

  VastaaPoista
 4. Lasten kakku oli hienoa! Kiitos, Sarah H

  VastaaPoista