torstai 9. toukokuuta 2013

Kakkujuttu Kodin kuvalehdessä


 Uusimmassa Kodin kuvalehdessä on kolmen kakku/leivontablogin kakut,pientä tarinaa ja reseptit. Oma kakkuni on yksi niistä, sen lisäksi oli kakku Dr.Sugar blogin tytöiltä ja Vaaleanpunaiselta nonparellilta. Jos kaipaatte vinkkejä vaikka äitienpäivän kauniiseen kakkuun niin tästä lehdestä löytyy nyt kolmekin hyvää vaihtoehtoa ;)

Oman kakkuni pursotusohjeet löytyy täältä.22 Comments:

 1. Kauniita kakkuja kaikki kolme. Luin lehden ja aionkin kokeilla ihanan kuuloista kakkutäytettäsi. Pursotuksiin ja kukkaan ei minun taidoilla pystytä.Punaherukkaa käytetään ihan liian vähän leivontaohjeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Punaherukka onkin yksi omista suosikkimarjoista, ihan liian vähän tosiaan käytetään.

   Poista
 2. Kakkusi oli kyllä todella upea ja tyylikäs!:) Pitää itsekin testata tuota pursotustyyliä jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D, oma kakkusikin oli kaunis ja näytti upealta kansikuvassa.

   Poista
 3. Lehti tuli kotii ja bongasin sieltä ihanat kakut. Hauska on tuo moniväri pursotus.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä on seesteisen ja kauniin näköinen kakku. Kuin taideteos. Reseptikin vaikuttaa raikkalta ja mielenkiintoiselta. Onnea lehtijutusta.

  VastaaPoista
 5. Mikä mahtaa olla pursotustyylin nimi, niin upea että pakko kysyä jos leipomossa josta kakun tilaan osattaisiin samanlainen tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä osaa nyt varmasti tämän pursotustyylin nimeä sanoa. Mutta tämän tyylisiä kakkuja löytyy googlettelemalla petal technique cake tai ombre cake. Suomeksi tämä voisi olla vaikka terälehtipursotus.

   Poista
 6. Lehti lähti keskiviikkona mukaan ja aionkin kokeilla punaherukka-valkosuklaatäytettä äitienpäiväkakkuun. Kiitos ohjeesta, jos joskus tuota pursotusjuttuakin kokeilisi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaherukat sopii niin loistavasti makean valkosuklaan kanssa. Taidanpa laittaa tämän täytteen omaankin äitienpäiväkakkuun.

   Poista
 7. Ihana ja niin herkkä kakku löytyi Kodin kuvalehdestä. Voikuin tuolaisen saisi äitienpäivänä. Sinun kakkusi oli ehdottomasti kaunein ja resepti vaikutti asiantuntevalta ja herkulliselta.

  VastaaPoista
 8. hei, olisiko jossakin ohje pionikukan tekoon?

  VastaaPoista
 9. Hei! Pionin ohjetta minäkin tulin hakemaan. Todella kaunis kakku, aionkin kokeilla tuota pursotusta baby shower -kakkuun ensi viikolla. Myös punaherukkatäyte kuulostaa ihanalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Hyvä kun kyselette pioniohjeen perään. Luulin sen jo postanneeni ja ajastaneen julkaistumaan samaan aikaan pursotusohjeen kanssa. Nyt en itsekään sitä löydä edes tallennettuna. Joku kämmi nyt käynyt. Pääsen huomenna koneen ääreen, jossa pionin vaihekuvat on tallessa, joten teen uuden postauksen. Pahoitteluni.

   Poista
 10. Valitettavasti olen nyt kämminyt meidän nettiyhteysasiat niin että suljettiin vahingossa viikon liian aikasin vanha nettiyhteys. Ja uusi nettiyhteys aukeaa vastae nsi maanantaina. Olen nyt puhelimen nettiyhteyden varassa ja kuvat on tietsikan muistissa joten en saa pioni postausta tehtyä. Arghhh. Kyllä nyt harmittaa.

  VastaaPoista
 11. Olipa ihania kakkuja resepteineen :) Sainkin kakustasi idean omaan pieneen kevätkakkuuni.

  VastaaPoista
 12. Monellekko henkilölle tuo pionikakku on suunnilleen? :)

  VastaaPoista