sunnuntai 16. joulukuuta 2012

ARVONNAN VOITTAJA JA KAKKUKATRI 4v.

Kuukauden päivät on ollut blogissa meneillään arvonta ja nyt vihdoinkin aika julkaista voittaja.
Kaikki jotka ilmoittivat olevansa tykkääjiä FB:ssä saivat kaksi arpaa. Anonyymit vastaukset ilman sähköposti tms. tietoja jätin pois laskuista, koska sellaista voittajaa olisi mahdotonta tavoittaa ja jo osallistumisohjeissa pyysin yhteystietoja.

Arvonnan suoritti random.org

Ja voittaja on SASSU!!! kommentilla:

Onnittelut!
Blogin löysin jonkun toisen blogin kautta varmaan pari vuotta sitten. Ja FB:ssäkin olen ollut tykkääjä jo jonkin aikaa :-).

Onnea, onnea!

Paketin pistän postin matkaan heti kun saan yhteyden voittajaan ja osoitteen selville.


Tänään onnitteluja vastaanottaa myös KakkuKatri ;)
Blogi on tänään 4vuotias.
Synttäripäivä on mennyt tiiviisti keittiössä. Koko päivä on paistettu macaron kuoria ja nyt keittiössä on n.250 kuorta odottamassa täytteitään. Niistä tulee erillinen postaus kunhan urakasta selvitään kunnialla.

7 Comments:

 1. Kakku-Katri, onnittelut nelivuotisesta menestyksekkäästä blogiurasta! <3
  - Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea Kakkukatrille, ja monia ihania vuosia lisää!! :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea 4-vuotiaalle blogille! :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Ootkohan sattunut tekemään itse glögiä?:) Oon tässä yrittänyt googletella glögireseptejä, mutta kun ei noista mene takuuseen kun ei löydy kenenkään omia kokemuksia. Tuli mieleen että sinä saattaisit olla sellainen, joka tekee glöginsä itse.:)

  VastaaPoista
 5. Unohtui kokonaan joulukiireiden ja lasten sairastelun keskellä kiitellä tuosta arvontavoitosta, mutta parempi myöhään kun ei millonkaan.

  Eli ISO KIITOS mahtavasta paketista, josta löytyi vaikka mitä ihanaa :-). Lapset heti olivat innolla mukana keksimässä mihin mitäkin käytetään ja millon leivotaan. 2,5-vuotiaan pikkuneidin mielestä se vaaleanpunainen kassi oli kaikkein parasta ja kohta kassi olikin täynnä leikkiastioita ja muuta asiaan kuuluvaa ja neiti kulki ympäriinsä kassia halaillen ja naama loistaen :-).

  T: Sassu

  VastaaPoista
 6. Kiva että palkinto miellytti. Se olikin sellainen mihin oli kerätty vähän sitä sun tätä eli jokaiselle jotakin versio, niin varmasti jotain ainakin osuu nappiin ;)

  VastaaPoista