lauantai 30. kesäkuuta 2012

Ozzy rippikakussa


Tähän rippikakkuun toivottiin Ozzy Osbournea, violettia ja ristiä. Kakun laitoin valkoiseksi ettei siitä tulisi liian synkkä, violettia myös mietin, mutta jotenkin tuo valkoinen tuntui paremmalta vaihtoehdolta. Violetilla tuli sitten ruusut.

Kuva on maalattu vapaalla kädellä suoraan kakkuun, se aiheuttaa aina hiukan sydämen tykytyksiä, mutta jotenkin tykkään siitä enempi kuin erikseen esim. laatalle maalatusta kuvasta. Mallikuva minulla oli kyllä vieressä kokoajan josta vilkuilin maalauksen lomassa yksityiskohtia.

Kuva on maalattu uusilla Wiltonin Dab-N-Color™  väreillä jotka sopivat mielestäni maalaamiseen paaaljon paremmin kuin pastavärit, suosittelen kokeilemaan.
Ruusut on tehty siitä ihanasta Renshawin uudesta kukkamassasta jota ei voi lakata hehkutattamasta. Risti samasta massasta, värjäsin siihen massan ensiksi harmaaksi ja suihkin sitten päälle helmiäissprayta.


Hempeitä violetteja ruusuja ettei menisi kakku liian rankaksi ;)

Kakusta löytyy 8 munan sienikakkupohja, kostustus vaniljamaidolla, täytteenä mustikkainenmousse mukana sitruunanmakuista tuorejuustoa joka antoi mielestäni kivan lisän täyteeseen. Kakun pinnalla massan alla voi-sitruunatuorejuustokreemi. Kakun päällä on puolet Renshawin valkosuklaista massaa ja puolet tavallista valkoista sokerimassaa.


3 Comments: