tiistai 7. marraskuuta 2017

Cake International Birmingham


Pitkäaikainen haaveeni toteutui viime viikonloppuna kun pääsin vihdoinkin käymään kakkumessuilla Birminghamissa. Ja kyllä odotus palkittiin.
 Messuhalliin päästyä iski hetkellisesti kakkusokeus kun, joka puolella oli toinen toistaan upeampia luomuksia ja kaikkihan olisi pitänyt saada kuvattua muistoksi.  Hetken syvään hengitettyä malttoi unohtaa kiireen ja edetä rauhallisemmin. 

Kiersimme ensiksi kakkunäyttely puolen, kuvaillen ja ihastellen upeita luomuksia. Hääkakkuja oli todella paljon ja niitä olisikin voinut ihailla loputtomiin. Kun malttoi tarkastella kakkuja rauhassa niin jokaisesta löytyi upeita yksityiskohtia.Hääkakuissa oli useampikin musta kakku, näistä tämä alempi oli voittanutkin kultaa omassa sarjassaan.

Kun itse tietää miten vaikeaa kakun pintaan maalaminen on, niin osaa arvostaa näitä taidokkaasti maalattuja kakkuja.
Tässä kakussa ihastutti herkkien kukkakoristeiden ja musta-kultaisen klakreerauksen kontrasti.

Omaan makuuni monissa kakuissa oli todella runsaasti koristeita, mutta en voinut lakata kuitenkaan ihailemasta taidokkaita kakkuja. Ihan kuin olisi kävellyt kakkujen satumaassa ja jokaisella kakulla oli tarina kerrottavanaan.

Fantasiakakkuosastolla oli myös huikeita luomuksia, oma suosikkini oli tämä hulppea apina ja kilpparikakkuVaiko sittenkin koiraihmisenä tämä Unkarinvizsla kakku <3


Eikä jää kyllä paitsioon nämä muutkaan , aivan upeita.


Kreemikakut ovat tehneet kovasti tuloaan myös Suomessa ja itse jaksan aina innostua taidokkaasti pursotetuista kreemikukista. Tässä muutama esimerkki messuilla nähdyistä upeista kreemikukista.


Olimme messuilla vain yhden päivän ja siksi aika oli hiukan rajattua emmekä osallistuneet esim.moniin workshoppeihin tai näytöksiin joita messuilla olisi ollut. Messuilla olisi tietysti voinut myös shoppailla ylettömästi kakkutarvikkeita ja vaika mitä herkkuja, muta olimme lähteneet matkaan käsimatkatavaroilla ja nyt oli siis pidettävä shoppailut kurissa. Hotellihuoneeseen ostimme kuitenkin herkuteltavaksi suuria marenkeja, joilla herkkunälkä taittui nopeaan.


Näitä messuja voin suositella kaikille kakkuihmisille. Inspiraatiovyöry on huima ja näiden ideoiden sulattelu vie aikaa. 

Lue messukuulumiset myös Annin Uunissa blogista.

3 Comments: