Nappiaiheinen ristiäiskakku pienelle pojalle
Kakussa 5 munan sienikakkupohja. Täytteenä lime-valkosuklaatäyte ja kostustus lime-sokerivesi. Päällinen on vaahtokarkkimassan ja sokerimassa seosta. Napit on tehty vaahtismassasta.

Kengät on tehty Pionilaakson kaavoilla, jätin ainostaa tuosta yläreunasta yhden osan laittamatta. Nämä oli ensimmäiset kengät jotka tein, pitkään on pitänyt kokeilla mutta ei ole ollut tilaisuutta, joten nyt kun tuli pyyntö ristiäiskakusta niin heti ehdotin näitä popoja Hymy Niiden tekeminen oli helpompaa kun kuvitelin eikä yksien tossujen tekemiseen mennyt kovin kauan.

Helpotusta toi myös loistava massa. Sekoitin sokerimassaan Gum-Tex jauhetta ja voi veljet miten hyvä muotoilumassa siitä tuli. Laitoin noin teelusikallisen n.350 grammaan sokerimassaa.

Massa oli todella helppo työstää se oli joustavaa ja helppo käsitellä, mutta mikä parasta kengät kuivuivat nopeasti todella koviksi. Sokerimassan hauraudesta ei ollut tietoakaan. Kokeilin vielä tehdä kukkiakin samasta sekoituksesta ja siihen tämä massa sopi myös loistavasti, kukat oli todella kestäviä.


Kommentit

 1. The article is very useful, thank you for sharing. Allow me to share articles about health here, God willing, useful. thank you :)

  Obat Herbal Luka Gangren
  Obat Alami Katarak tanpa Operasi
  Obat Mata Kabur dan Berbayang
  Cara Mengobati Tremor secara Alami

  VastaaPoista

 2. Sarjakuva on todella puhdas
  Se näyttää olevan sekä hyvälaatuista että houkuttelevaa


  بلیط هواپیما مشهد تهران

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit